Левски може да замени по най-добрия възможен начин напускащия си

...
Левски може да замени по най-добрия възможен начин напускащия си
Коментари Харесай

Левски взима Неделев за заместник на Мариани?

Левски може да размени по най-хубавия вероятен метод напускащия си ас Давиде Мариани. "Сините " оглеждат като една от вариантите за неговата позиция водача на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Такива клюки се разпространиха малко откакто стана ясно, че швейцарецът ще поеме към Обединените арабски емирства.

От неговата продажба в касата на столичния гранд ще влязат 1.5 млн. евро. Това е сума, която бу развързала ръцете на управлението при евнетуални договаряния с "жълто-черните " за най-голямата им звезда в състава.

За интерес към Неделев от Левски, а и от ЦСКА, се говореше още при започване на лятото. В последна сметка до трансфер не се стигна, а асът на "канарчетата " разгласи, че у нас би носил екипа единствено на родния си тим. Той изчаква предложения от чужбина.

Иначе "сините " желаеха и Кристиан Димитров от състава на Ботев, само че в последна сметка и там договарянията не завършиха с трансфер. Сега обаче в касата на клуба ще има задоволително средства за намирането на качествени попълнения за привършване на лятната селекция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР