Левски и ЦСКА получиха срериозни глоби от Дисциплинарната комисия към

...
Левски и ЦСКА получиха срериозни глоби от Дисциплинарната комисия към
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА отнесоха солени глоби след дербито

Левски и ЦСКА получиха срериозни санкции от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз след дербито сред двата отбора от 23-ия кръг на Първа лига.
 В Левски получиха награди за успеха над ЦСКА
" Сините " ще бъдат санкционирани с общо 5000 лв. поради разнообразни прегрешения. За обидни и нецензурни викания (1000 лева.), за хвърлени предмети (2000 лева.) и за хвърлени предмети с следствие (2000 лева + опасност за отнемане от домакинство).

Далеч по-тежка е обстановката при ЦСКА. " Червените " са задължени да платят общо 9300 лв.. Провиненията им са нерегламентирано потребление на факли и димки (300 лева.), за мятане на факли и димки (2000 лева.), за нерегламентирано потребление на бомбички (2000 лева.), общо 4000 лв. за хвърлени предмети + предизвестие за отнемане от домакинство, както и 1000 лв. поради обидни и нецензурни викания.

" Армейците " са принудени да възстановят и всички породени от тях вреди на националния стадион " Васил Левски ".

Сред футболистите, най-тежко наказване отнася Божидар Чорбаджийски, който е глобен с 1 среща и санкциониран с 1500 лева Получилият червен картон пък Едвин Джеси също пропуща идващия мач на ЦСКА, а също по този начин ще си заплати и 300 лева Такова съвсем е наказването и на капитана на Левски - Иван Горанов, който обаче ще би трябвало да понесе и малко по-висока финансова глоба - спрени права за 1 среща и санкция от 500 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР