Левскарската общност в България се събра във вторник до 22-ро

...
Левскарската общност в България се събра във вторник до 22-ро
Коментари Харесай

Футболният Левски празнува рожден ден

Левскарската общественост в България се събра във вторник до 22-ро столично учебно заведение на Могилката, с цел да означи 108-ия си рожден ден от основаването на клуба.

На този рожден ден участваха и произнесоха речи настоящите ръководители на клуба – мажоритарният притежател Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният шеф Ивайло Ивков. Дойдоха и доста ветерани, някогашни ръководители, деца от школата, последователи и елементарни жители.

“Повечето неща, които желаех да ви кажа, ги написах нощес в моето послание. Използвам опцията, с цел да дам началото на акцията “Левски на левскарите”. С най-чисти усеща и умисли влязох в това съдружие. В един миг би трябвало да стане благосъстоятелност на левскарите. От тази естрада желая да кажа, че у всеки един от вас би трябвало да отпаднат подозрения за задкулисие, ангажименти и измами. Това с вас не може да се случи. Колкото повече хора от вас влязат в това съдружие, толкоз по-добре ще бъде. Ако на някой му минава през главата, че може по някакъв неточен метод да придобие акции на Левски, значи не ме познава”, сподели пред натрупалото се голям брой бронзовият медалист от Мондиал 94.

Сдружение с нестопанска цел “Левски на Левскарите” бе основано с концепцията да сплоти последователите на клуба и да подсигурява бъдещето на най-популярния тим в България посредством придобиване на част от акциите.

“Мина една сложна година за нас. Но най-много беше сложна, тъй като трябваше да се върне обединяването, доверието сред всички левскари. Вярата в клуба, само че мисля, че всички дружно успяхме да дадем религия на левскарите. След това пристигна по-лесната задача, а точно тимът да заиграе по-добре”, показа от своя страна старши треньорът Станимир Стоилов от трибуната, като посочи какъв брой е сюрпризиран от поканата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР