Левият бек Петър Занев е предложен на треньора на ЦСКА-София

...
Левият бек Петър Занев е предложен на треньора на ЦСКА-София
Коментари Харесай

Предложиха Занев на Ел Маестро

Левият бек Петър Занев е препоръчан на треньора на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро. Младият експерт ще се запознае с качествата на бранителя и ще реши дали го желае в тима. 32-годишният Занев става свободен сътрудник, откакто напуща Амкар. Клубът от Перм е пред банкрут и бранителят към този момент се оглежда за нов тим. Занев приказва пред “Тема Спорт” във връзка със обстановката към него и опцията да се върне в България.

“На 99% си потеглям от Амкар. Явно нещата с клуба няма да се оправят. Има интерес към мен от няколко съветски тима, което е обикновено с оглед че през последните пет години играя в тази страна. Ще изчакам още малко, тъй като желая да избера деликатно. Приоритет ми е да остана в Русия”, сподели Занев.

На въпрос дали би приел, в случай че получи покана от ЦСКА-София, той отговори: “Не бих желал да разясня. Аз съм в отлични връзки с управлението на ЦСКА и един ден може да се върна в България”, добави Занев.

Той бе определен за втория най-хубав състезател на Амкар този сезон. Тимът се избави от изпадане, откакто завоюва плейоф против Тамбов. Клубът обаче изпитва съществени финансови проблеми, като на футболистите им се дължат по три заплати.

Занев има 34 мача за националния тим, като за последно игра в контролата с Босна и Херцеговина през март. В случай, че се стигне до прекосяване на благоевградчанина в ЦСКА-София, той ще се конкурира за титулярно място с Жеферсон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР