Левицата е разделена, скарана и ще имаме много по-малко депутати,

...
Левицата е разделена, скарана и ще имаме много по-малко депутати,
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Единственият изход е обединение между БСП, "Левицата" и други леви партии

" Левицата е разграничена, скарана и ще имаме доста по-малко депутати, в случай че остане по този начин. Единственият излаз е обединяване сред Българска социалистическа партия, " Левицата " и други леви партии. Ако не създадат обща листа, ще бъдат бити поотделно ", заяви в предаването „ 120 минути “ водачът на Българска социалистическа партия и на ПЕС и евродепутат от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Сергей Станишев.

" Призовавам за обединяване . Само обединени можем да реализираме положително посланичество на европейските избори ", апелира той.

„ Действие без значение “, сподели Таков

„ Това, което виждаме в Българска социалистическа партия за жалост е, че управлението на Българска социалистическа партия със самоупоение и с някакъв екстаз работи за самоунищожаването на Българска социалистическа партия , със самоубийството на Българска социалистическа партия “, изясни той.

Той даде и образци: “Кметът на Перник Станислав Владимиров бе избран отново с 80% резултат бе отстранен от Българска социалистическа партия и издигна собствен претендент, който получи 3%. Европейското равнище. От години се води неогласена война с партията на Европейските социалисти. Делегацията на Българска социалистическа партия е оповестена за зложелател. Нинова ни разгласи за послушковци, които гласоподават каквото ни каже Европа. Съветниците на Българска социалистическа партия в Столична община са оповестени за „ личност нон грата “, свалено е политическото доверие и предстоят санкции “, сподели Станишев.

Според Българска социалистическа партия пернишката организация е клиентелистка и желаеха кметът на града да си тръгне и от този пост

" Европейски Съюз дава сериозен запас за земеделие, само че и отваря неконтролируемо пазара "

„ Наистина политиката за поддръжка на селски региони и директни дотации за земеделието в Европейски Съюз е една от водещите политики на Европа “, съобщи той.

„ Една нация ли сме, или племена, които не си приказват “, разяснява в „ 120 минути “ някогашният министър председател

Между 30 и 40% от целия бюджет на Европейски Съюз отива за това . Но когато с едната ръка даваш доста сериозен запас, с цел да поддържаш освен земеделието, а и селските региони – инфраструктура, метод на живот, което е част от европейския модел. С другата ръка отваряш неконтролируемо пазара. Въвеждат се доста високи условия за екология, излъчвания към своите земеделци, само че това не се съблюдава от производителите в други региони – Латинска Америка, Украйна. Фактически се убива личното земеделие “, изясни Станишев.

Според него всяка една политика на Европейски Съюз е с благородно желание, с цел да стане по-зелен Европейски Съюз и светът. „ Трябва да претърпи инспекция с действителността, тъй като никоя политика не може да бъде сполучлива, в случай че тя няма поддръжка на популацията. Тогава ще се блокира и Зелената договорка и доста други начинания, които са нужни “, безапелационен е Станишев.

Корнелия Нинова изясни, че поканата е единствено към ръководителите на партии като АБВ, „ Движение 21 “ и „ Изправи се “

„ Социалистите в Европейски Съюз успяхме да се преборим в Зеления пакет да има доста сериозен обществен фонд, само че съгласно мен това е единствено първа стъпка, тъй като тя е незадоволителна и не може да компенсира тези тествания, през които ще минат хората “, акцентира той.

„ Европейски Съюз и националите държавни управления би трябвало да покажат, че вършат политики с грижа за хората и индивидът е в центъра, а не нереални пазарни сили, които могат да унищожат земеделието, енергетиката “, счита Станишев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР