Летният сезон е официално открит и правителствените резиденции очакват своите

...
Летният сезон е официално открит и правителствените резиденции очакват своите
Коментари Харесай

700 лева да спиш в леглото на Бойко + цените за нощувка и екстрите в базите на властта

Летният сезон е публично открит и държавните резиденции чакат своите посетители. По традиция най-високите са цените „ Евксиноград ” край Варна, където нощувките стартират от 150 и доближава до 700 лева, научи HotArena.

Най-скъп е наемът на фамозното „ Слънчево бунгало ” -  любимият морски кей на политическия хайлайф от време оно. В него са нощували всички наши държавници и самият Тодор Живков. Откакто е на власт министър председателят Бойко Борисов не крие пристрастието си към бунгалото с размер на огромна къща побираща към 30 души. В царската резиденция „ Евксиноград ” има и по-обикновени бунгала, ситуирани на брега на морето, чиито цени за една нощ са 180 и 350 лв. на нощ, в случай че в бунгалото гостите желаят да разполагат със сауна. Апартаментите в не по-малко известният дом „ Тунела ” строен по време на социализма също държи високи цени дребните са по 180 лева на  вечер, огромният с един хигиеничен възел е 240, а с два санитарни възела 300 лева на нощ.

Най-евтините нощувките са в „ Манастира ”, където може да се спи единствено за 150 лева Апартамент в известната вила „ Фердинандовата къща ” коства внушителните 550 лева По-скъпа е нощувката във вила „ Чинар ” -  600 лева Останалите вили „ Кипарис ” и „ Кедър ” вървят надлежно по 500 и 350 лева на вечер. Гости на резиденция се радват и на други първокласни привилегии по време на престоя си. На тяхно разположение са масажен кабинет, басейн, джакузи, сауна, фитнес, зала за боулинг, тенис на корт, тенис на маса, баскетболно и волейболно игрище, частен плаж, водно колело, сърф, колела и ресторант с потенциал до 60 души.

С надалеч по-малко улеснение разполагат почиващите в резиденция „ Шабла ” политически летовници, въпреки там цените да не са по-ниски. Наема за стая е 120 лева на нощ. Двете вили „ Море ” и „ Море 2 ” се отдават чартърен против 600 и 800 лева на вечер. За искащите се провеждат специфични развлечения и разходки до локални забележителности, както и фото-лов. Гостите разполагат с  достъп до дребен ресторант с потенциал 25 места, паркинг, плаж, имат обезпечено обслужване по стаите.

Най-евтино излизат почивките на властта в базата на Слънчев бряг, която разполага с 3 ваканционни дома В „ Дом 1 ” двойна стая коства 80 лева на нощ. Апартаментът с 4 кревати – 140лв. Апартамент в „ Дом 2 ” е с наем 110 лева,  а най на спекулация се спи в „ Дом 3 ”, където стая с две кревати се продава против 50 лева, на вечер. Хубавото е, че базата разполага с голям ресторант с 550 места и лятна градина с още 150. Отделно има и рибен ресторант. ВИП персоните могат да се порадват още на лятно кино, студио за маникюр и педикюр, тангентор, перлена вана, сауна, масаж, тенис на корт, тенис на маса, стадиони за футбол, баскетбол, волейбол, частен плаж, фитнес и колела.

За тези, които не желаят да отмарят край морския бряг е база „ Орлица ” в Пампорово.  Цените там са алегорични през летния сезон, само че не е през зимата. Двойна стая се отдава чартърен за 50 лева, тройна за 65, жилището за 85 лв. на нощ.  Освен на заобикалящата ги природа гостите на база „ Орлица ” могат да се любуват още на фитнес, сауна, ресторант-механа, и да употребяват разтривки, написа „ Ретро ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР