Летенето в самолет в повечето случаи изглежда, че насърчава нашите

...
Летенето в самолет в повечето случаи изглежда, че насърчава нашите
Коментари Харесай

Какво наистина ще се случи, ако не превключите телефона си на „самолетен режим“ по време на полет?

Летенето в аероплан в множеството случаи наподобява, че предизвиква нашите най-дълбоки страхове така, както никоя друга активност. Хората, които „ наподобяват подозрително “, безжични мрежи със странни имена или просто пасажери, които бъркат правилата – това са единствено някои от аргументите, заради които редица полети биват отсрочени.

Ако обаче поставите телефона си в „ самолетен режим “, сте малко по-сигурни, нали? Не тъкмо.

Радиацията от телефонният сигнал не може да попречи на операционната система на самолета дотолкоз, че да аргументи нещо неприятно, даже и в случай че група терористи не изключат телефоните си и гледат по едно и също време видеоклипове в YouTube по време на полета.

Ако не включите телефона си в режим на полет или не го изключите, това значи само, че можете да създадете ненужно главоболие на водача.

Ето какво се случва в към три % от случаите, когато телефоните са оставени да работят, съгласно един водач в Quora:

„ Може би сте чували оня противен звук от аудио системите, който от време на време се получава, когато има включен мобилен телефон наоколо. Е, аз слушам същия звук по радиото, до момента в който хвърча, като има включени телефони в самолета. Това не е сериозно за сигурността, само че несъмнено е досадно. “

Друг консуматор пък си направи труда да опише шума:

„ Шумът звучи като ‘бззт-бззт-бззт-бззт’. Представете си да чувате това, до момента в който получавате значима информация от наземния надзор! “

Е, към този момент знаете, че няма потребност да сте параноични, само че несъмнено ще извършите услуга на водача, в случай че включите самолетния режим, по време на идващия ви полет.

Инфо:Indy100

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР