Летаргия, умора, липса на мотивация и ниска жизненост, лош сън,

...
Летаргия, умора, липса на мотивация и ниска жизненост, лош сън,
Коментари Харесай

Код здраве: Природни продукти, които помагат срещу пролетната умора

Летаргия, отмалялост, липса на мотивация и ниска жизнеспособност, неприятен сън, промени в храносмилането и кръвното налягане, занижен имунитет, постоянно главоболие. Звучат ви познато изключително в този момент, при започване на пролетния сезон, нали?

Всички тези положения и неразположения са типични за времето след края на зимата, когато тялото ни е изчерпало запасите си от минерали и витамини, равнищата на серотонин и допамин са по-ниски, за сметка на кортизола. 



Всичко това може да се минимизира и даже пресече, и то без химия, вместо да чакаме „ просто да отмине ”- развой, който може да отнеме даже месеци. Днес вниманието ни към естествените суперхрани, етеричните масла, пчелните артикули и освен, дава доктор Даниела Карабелова, учител по Клинична хомеопатия към Европейската школа по клинична хомеопатия (ЕШКХ). Вижте диалога й с Радина Василева, отдаден на битката с пролетната отмалялост във видеото.  



Коя е доктор Даниела Карабелова: 



Д-р Даниела Карабелова e ученик на Националната Природо-математическа гимназия, приключва медицина в Медицински Университет София през 2000 година В продължение на 13 години работи като Общо-практикуващ доктор. Преминава редица курсове и спомагателни образования - курс по терапия с цветните есенции на доктор Бах, двугодишно образование по „ Клинична хомеопатия ” към ЦОРХ – България, курсове по ароматерапия, в това число сертификационен курс по Безопасност на етеричните масла към Tisserand Institute, както и редица курсове към Международната Су Джок Академия. През 2010 година придобива компетентност „ Обща медицина ”, а от 2015 година е учител по Клинична хомеопатия към Европейската школа по клинична хомеопатия (ЕШКХ). Има инициации (2003 – 2014 г.) по Традиционно Рейки I, II и III степен, Теате и Каруна Рейки. Съавтор е на книгата „ 10 за всеки дом - хомеопатия и етерични масла ”. В лекуването на пациентите си се придържа към холистичния (цялостен) метод – лекува се болния човек, а не болния орган като търси аргументите за болестта освен на физическо, само че и на умствено-духовно и прочувствено равнище. Освен хомеопатични медикаменти и Бахови есенции, необятно употребява в практиката си пчелни артикули, етерични масла и фитопрепарати.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР