Лестър Сити следи ситуацията с полузащитника на Манчестър Юнайтед Дони

...
Лестър Сити следи ситуацията с полузащитника на Манчестър Юнайтед Дони
Коментари Харесай

Лестър спасява Ван де Беек от пейката на Манчестър Юнайтед

Лестър Сити следи обстановката с полузащитника на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек. 25-годишният нидерландец продължава да не получава шансове за изява и през този сезон. Очакванията бяха да получава повече игрови минути след идването на новия ментор Ерик загар Хаг, само че това не се случва. По тази причина той може да потърси ново провокации, а такова може да му бъде препоръчано точно от Лестър, твърди трансферният специалист Екрем Конур.

„ Лисиците “ имат потребност от възобновяване на състава си след неубедителното начало на сезона. Още повече, че все по-сериозно се приказва, че клубът може да се раздели с Джеймс Мадисън и това значи, че незабавно ще би трябвало да му откри заместител. Именно поради това от „ Кинг Пауър Стейдиъм “ са насочили взор към Ван де Беек.

Мениджърът Брендън Роджърс харесва качествата на нидерландеца и е подготвен да го вземе в състава си и да му даде късмет да възроди кариерата си. От Лестър са склонни да извадят 15 милиона евро за правата на Ван де Беек през януари, въпреки че „ алените дяволи “ заплатиха за него близо 40 милиона евро на Аякс през 2020-а година.

Leicester 'hopeful' of €15m Van de Beek deal
— Man United News (@ManUtdMEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР