Лесно за използване и монтаж, компактното подово тяло на Perfera

...
Лесно за използване и монтаж, компактното подово тяло на Perfera
Коментари Харесай

Усещане за персонален комфорт с новият подов климатик Perfera на Daikin

Лесно за потребление и монтаж, компактното подово тяло на Perfera FVXM-A крие софтуерна мощ, проектирана да обезпечи върхова енергийна успеваемост до A++ при отопление и A +++ при изстудяване , като в същото време ви дава усъвършенствано чувство за личен комфорт. Елегантният външен тип и гладко преливащите се очертания се комбинират добре с всеки интериор, с цел да му придадат съвременен тип и чувство. Дългоочакваното подово тяло към този момент е налично в комбинации мултисплит* и сплит комбинации.

 фотоси: Daikin

Безшумна успеваемост

Практично и ненатрапчиво, новото вътрешно тяло има стилно завършен челен панел, който дава на потребителите цялата нужна информация. Светлинният знак - око на Daikin - трансформира цвета си, с цел да отрази работното положение, а неговата светлина може да бъде понижена или изключена съгласно желанията. Вентилаторът поддържа непрекъсната стайна температура при равнище на звука, което е на практика недоловимо. Perfera FVXM-A също по този начин има и нощен режим, който автоматизирано задава температурата с 2˚C по-ниско при отопление и с 0,5°С по-високо при изстудяване, с цел да обезпечи спокоен сън през нощта.

 фотоси: Daikin

Комфорт през зимата

Всеки обича да се усеща удобно, когато на открито е студено. Новият Perfera FVXM-A е планиран с акцент върху отоплението и има три нови разширени функционалности:

Нова автоматизирана функционалност за ускорено загряване** , разрешава заложената температура да бъде реализирана с 14% по-бързо, в сравнение с с елементарен климатик.

Само с докосването на един бутон настройката за спомагателна топлота основава чувството за комфорт като симулира резултата на лъчисто отопление. След 30 минути тя се изключва още веднъж.

Функцията за затопляне на пода съставлява друга оригиналност, която усъвършенства конвекцията посредством систематизиране на топлия въздух от долната част на климатика и подсигурява, че краката ще останат прелестно топли.

 фотоси: Daikin

Подобно на своите прародители, новият подов климатик FVXM-A включва неповторимия за Daikin двоен въздушен поток - топлият въздух се подава по едно и също време от горната и долната страна на тялото, и по този начин разпределя въздуха в помещението още по-равномерно.

Глътка пресен въздух

Технологията Flash Streamer на Daikin, комбинирана с обезмирисяващ филтър от титанов апатит обезпечава отбрана от фини прахови частици, миризми и алергени.

Искате ли да говорите с климатика си?

Новият подов климатик FVXM-A има функционалност за гласово ръководство, посредством Amazon Alexa или Гугъл Assistant - към този момент не е належащо да търсите дистанционното управление с цел да промените настройките на климатика. Разбира се, климатикът общоприетоо разполага и с инфрачервеното дистанционно управление, и може да се ръководи и посредством смарт телефон с приложение на Daikin.

 фотография: Daikin

С мисъл за бъдещето

Perfera FVXM-A е най-новото решение за отопление на дома от гамата Bluevolution на Daikin. Тъй като работи с хладилен сътрудник R-32, новата система дава отговор както на съществуващите, по този начин и на бъдещите условия за парниковите газове като решение с невисок капацитет на световно стопляне.

*Подовото тяло Perfera FVXM-A се комбинира с 2 и 3 портово външно тяло мулти-сплит.

**Тази функционалност е налична единствено в композиция с външно тяло .

* материалът е възложен от Daikin
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР