Лесните и вкусни парти хапки са свежи и определено стават

...
Лесните и вкусни парти хапки са свежи и определено стават
Коментари Харесай

Лесни и вкусни парти хапки

Лесните и вкусни празненство хапки са свежи и несъмнено стават обичани за консумация.

Необходими Продукти

● пълнозърнести тортили - 4 бр. огромен размер
● крема сирене - 100 г с билки
● майонеза - 4 с.л.
● айсберг - 8 листа
● пилешка шунка - 4 слайса
● свинска шунка - 4 слайса
● кашкавал - 300 г
● авокадо - 1 бр.
● маслини - 10 бр.

Начин на подготвяне

Листата айсберг се измиват и отцеждат. Върху огромна дъска се поставя едната пълнозърнеста тортила. Намазва се с половината от крема сиренето по цялата повърхнина.

Всички артикули се подреждат в долната половина, по цялата дължина. Слагат се два листа айсберг. Един до различен се поставят двата слайса свинска шунка.

Кашкавалът се нарязва на тънки части. Нареждат се от горната страна. Авокадото се обелва с картофобелачка. Отстранява се от костилката и също се нарязва на тънки филийки.

Половината се подреждат върху останалите артикули. Внимателно се завива на руло. Разрязва се на две през средата. Забиват се клечки за зъби, с цел да се фиксират хапките и да не се разпадат, разпределени, като във всяка половина се нарязва на 3 елементи, общо от 1 тортила се получават 6 празненство хапки.

Същото се повтаря с втората тортила. Хапките се подреждат върху поднос. Третата тортила се намазва с 2 с.л. майонеза. Слагат се два листа айсберг. Един до различен се поставят двата слайса пилешка шунка. Кашкавалът се нарязва на тънки части. Нареждат се от горната страна.

Костилките се обезкостяват и нарязват на полумесеци. Нареждат се от горната страна. Завива се и процесът за разсичане се повтаря. Същото се повтаря и с 4тата тортила. Нарежда се в подноса. Според броя на консумиращите може да се подготви по-голямо и разнообразно количество.

Например шунката може да се размени с риба звук или авокадото с краставици.

Всякакви разновидности, които биха допаднали на усета и въображението ви. Лесните и вкусни празненство хапки са свежи и несъмнено стават обичани за консумация.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР