Лепидолит Подобно на други литиеви кристали, това е фантастичен успокояващ

...
Лепидолит Подобно на други литиеви кристали, това е фантастичен успокояващ
Коментари Харесай

С помощта на тези кристали ще имате спокоен сън

Лепидолит

Подобно на други литиеви кристали, това е приказен успокоителен кристал. В допълнение, той работи отлично, когато става въпрос за бодърствуване заради кошмари, постоянно пробуждане или неприятни сънища. Освен това се предлага за хора, които са прекомерно разчувствани, усещат безпокойствие или тревога, изключително вечер. Този камък ще ви донесе надълбоко вътрешно успокоение.

Прозрачен кварц

Всеки вид кварц по собствен личен метод е мощен, без значение от цвета му. Този транспарантен кристал успокоява безредния разум. Ето за какво, когато се чувствате депресирани, заради мислите си, това ще бъде най-хубавият кристал за вас.

Това е мощен камък, който почиства мозъка от обсесивно неприятни мисли. Освен това, отстранява напрежението и облекчава страховете, като ви оказва помощ да спите по-добре.

Аметист

Този камък се смята за много мощен и потребен врач. Той също по този начин успокоява и отпуска цялото тяло и душата. Аметистът лекува прочувствени и умствени проблеми. Той също по този начин оказва помощ за битка с депресията и безпокойството.

Този кристал ще отстрани напрежението и ще ви разреши да спите доста по-добре. Освен това той може да стане отличен помощник при лекуването на меланхолия.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР