Leon Keer се учи да рисува, докато проектира големите рекламни

...
Leon Keer се учи да рисува, докато проектира големите рекламни
Коментари Харесай

Радостта от рисуването на улицата

Leon Keer се учи да рисува, до момента в който проектира огромните рекламни пана на Кока-кола и други мултинационални компании из Европа, Съединените щати, Обединеното арабски емирства, Австралия и няколко азиатски страни.

Творбите му нормално са изпълнени с послания, като да вземем за пример казуса с опазването на околната среда на планетата ни и все по-намаляващата ни опция да продължим да я обитаваме. Друга обичана негова тематика е контрастът сред красивото и грозното, които имплементира в забавни художествени метафори. Картините му са олицетворение на безконечния блян по неподправената хубост и са изложени в разнообразни холандски и английски художествени галерии.

По време на кариерата си, холандският художник постоянно показва своето изкуство онлайн – като упражнява качествата си на улицата и споделя насладата от рисуването с обществеността. В този миг е един от водещите международни актьори в анаморфичното улично изкуство. 3D уличните картини са краткотрайни, защото са рисувани с тебешир, само че тъй като са неповторими и впечатляващи, облиците са споделени посредством обществените медии по целия свят.

Изображения: Leon Keer

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР