Lenovo ThinkPad са сред популярните работни лаптопи, като сред основните

...
Lenovo ThinkPad са сред популярните работни лаптопи, като сред основните
Коментари Харесай

Какво може първият ThinkPhone на Motorola

Lenovo ThinkPad са измежду известните работни преносими компютри, като измежду главните им акценти са високата продуктивност, надеждността и сигурността на данните. 
 Lenovo ThinkBook Plus Gen 3 и защо бихме употребили преносим компютър с два екрана
Lenovo показа нов ThinkBook преносим компютър с два екрана

Това ли е бъдещето на лаптопите

Същите качества в този момент се трансферират в първия ТhinkPhone, който ще бъде брандиран с марката на Motorola, която от 2014 година насам оперира под шапката на Lenovo. 

Motorola ThinkPhone е ориентиран към бизнеса, само че спецификациите му го вършат подобаващ за всевъзможен вид консуматори. 
 Снимка 601523

Моделът е с 6.6-инчов P-OLED екран с резолюция от 1080 х 2400 пиксела и до 144Hz опреснителна периодичност. 

Селфи камерата е с 32 мегапиксела, а главната камера е формирана от 50-мегапикселов основен датчик с оптична стабилизация, 13-мегапикселова камера с необятен обсег и два-мегапикселов датчик за дълбочина. 
 Снимка 601524

Конфигурацията е основана на Snapdragon 8+ Gen 1 и има варианти за 8/12GB RAM и 128/256/512 UFS 3.1 памет.

Както множеството телефони на Motorola, новият ThinkPhone е с много огромна батерия с 5000mAh, която съгласно Motorola устоя до 36 часа, а зареждането се случва с до 68 вата, като в комплекта е включен подобен адаптер. 

Производителят дава обещание до четири години поддръжка на системите за сигурност, само че към този момент не знаем тъкмо какъв брой ъпдейти на операционната система ще бъдат обезпечени. 
 Снимка 601520

Друг забавен акцент при този модел е заздравеният корпус, който разчита на подсилена алуминиева рамка и Gorilla Glass Victus покритие. 

Телефонът би трябвало да устоя на изпускания от метър и половина височина и на потапяния на метър и половина за 30 минути. 

ThinkPhone разполага и с редица отбрани, които биха попречили на различен човек да получи елементарен достъп до данните ни. 
 Снимка 601522

Може би най-важната софтуерна екстра обаче е интеграцията с преносимите компютри ThinkPad, която разрешава мигновено свързване на устройствата, елементарно прекачване на файлове, синхронизация на данни и други екстри. 

Благодарение на партньорството на Motorola с Microsoft, ThinkPhone предлага и богата интеграция с офис пакета на Microsoft, както и Teams. 
 Снимка 601521

Телефонът също по този начин разполага с спомагателен физически бутон, който може да бъде персонализиран и да трансформира телефона в уоки-токи при натискане, като за задачата се употребява платформата на Teams. 
 Motorola X40 и всичко за новия самртфон
Motorola X40 - ето какво ни чака следващата година

Със 165-херцов екран

Очаква се Motorola ThinkPhone да дойде в Европа през идващите месеци, само че към този момент не знаем тъкмо какъв брой ще коства той. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР