Лена Бориславова и Корнелия Нинова са водили тайни преговори за

...
Лена Бориславова и Корнелия Нинова са водили тайни преговори за
Коментари Харесай

Лена Бориславова преговаря тайно с Нинова за временна комисия

Лена Бориславова и Корнелия Нинова са водили секрети договаряния за сформиране на краткотрайна комисия в Народното събрание. Това научи Tribune.bg от свои източници.

Корнелия Нинова персонално се обадила на Бориславова, с цел да получи поддръжка от ПП-ДБ да поддържат основаването на краткотрайна комисия, която да прегледа всички газови доставки през последната година, най-много и неотдавна подписания контракт с Турция.

Така до момента в който дават изказвания и трибунки, че ГЕРБ търсят поддръжка за личните си законопроекти, Лена Бориславова се договаря с лидерката на Българска социалистическа партия.

Думата на Бориславова явно няма да бъде спазена, тъй като след изказването през днешния ден на Бойко Борисов за тоталната чистка в страната от страна на ПП-ДБ, както и това, че желаят да овладеят и държавните регулатори, обединението на ПП-ДБ разгласи, че няма да влиза в пленарна зала.

Днес от трибуната на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов изиска основаване на такава комисия, само че по всичко проличава, че за момента поддръжка от ПП-ДБ няма да получат.  

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР