Лелята на трагичната Зара Алейна нападна шефовете на затвора за

...
Лелята на трагичната Зара Алейна нападна шефовете на затвора за
Коментари Харесай

Лелята на Зара Алейна критикува шефовете на затвора заради „уязвимия“ пазач, който надзирава хищника убиец

Лелята на трагичната Зара Алейна атакува шефовете на пандиза за това, че са предиздвикали една жена служителка, разказана като уязвима, да работи със половия див звяр, който е умъртвил нейната племенница. Фара Наз сподели, че е „ ужасяващо, обезсърчаващо и обезсърчаващо “, че 32-годишната жена е била доближена до покварения Джордан Максуини.

Разкрихме по-рано тази година, че служителят на реда и килърът са имали четири месеца затвор полова връзка. А адресант на сигнал в този момент разкри, че служителят на реда е бил изместен от етажа на килията, с цел да надзирава пандизчии, в това число Максуини, пакетиране на кутии, откакто се оплака на HR за тормоз от страна на началниците в пандиза Белмарш в Южен Лондон.

Г-жа Наз сподели, че чиновниците на Белмарш бяха пренебрегнали задължението си да се грижат към надзирателя и приканиха за самостоятелна инспекция на практиките на пандиза от категория А. Тя сподели: „ Чувствам се обезверена, че Зара освен беше провалена от правосъдната система, само че в този момент наподобява, че този чиновник е пров...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР