Лекция на Сабина Ракова, свързана с личностното развитие и бизнес

...
Лекция на Сабина Ракова, свързана с личностното развитие и бизнес
Коментари Харесай

Лекция за бизнес етикет в ПУ

Лекция на Сабина Ракова, обвързвана с личностното развиване и бизнес етикет, ще се организира в 7-ма публика на Ректората на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ в сряда, 3 май, от 17:30 часа. Това оповестиха от висшето учебно заведение. Събитието е част от Start-up Academy Сезон 2.

Организаторите изясняват, че с цел да бъдем проспериращи и сполучливо интегриращи се в професионален проект е належащо да развием себе си като персона на високо равнище. Именно по тази причина личностното ни развиване е ключът към вратите на триумфа. Обогатявайки и надграждайки познанията си в разнообразни аспекти, се трансформираме в извънредно конкурентоспособни фрагменти. За да развием една сполучлива кариера е значимо да имаме вяра в себе си, да развиваме гениите и дарбите си непрекъснато, да открием къде са мощните ни страни и да сложим акцента върху тяхното развиване. Защото всички тези старания ще ни изпратят на върха, към мястото и опциите, към които се стремим.

Бизнес етикетът е една от тайните съставки за построяването на всеки същински сполучлив експерт, без значение от сферата на активност. Правилният бизнес етикет е това, което ни откроява и прави по този начин, че да бъдем видяни от верните за нас хора.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР