Лектори ще засегнат темите за женската сексуалност, правата на жените

...
Лектори ще засегнат темите за женската сексуалност, правата на жените
Коментари Харесай

Психолози говорят за женската сила в мартенското издание на проекта „Психотерапията е за всеки“

Лектори ще обиден тематиките за женската половост, правата на дамите и салдото сред кариера и семейство.

hOUR SPACE, ул. Иван Вазов 38, гр. София, 14 март (сряда), 19:00ч.

Март месец е прочут като женски месец и по този мотив hOUR SPACE посвещава третото събитие от 12 месечния план „ Психотерапията е за всеки " точно на нея.

Лектори от разнообразни сфери на логиката на психиката и психотерапията ще опишат за силата, нежността, хубостта, настроенията, загадъчността, интуицията и любовта на дамата.



" Защо ръгбито е спорт за дами? " е тематиката, по която повече отговори ще получим от Анна Андреева. Освен треньор по ръгби на дами, тя е и майка, брачна половинка и бизнес дама.



Диана Калицова е гещалт психотерапевт и създател на център за физическо и душевно здраве " Awakening Center ". Тя ще разкрие повече за " Женската половост - от срама и виновността до насладата и отдаването ".



Жюстин Томс е измежду пионерите в цифровите връзки у нас, бизнесмен, учител и създател на редица книги и публикации. Тя ще засегне тематиката салдото и ръководството на времето на дамата в тематиката " Ние можем, девойки! ".



" Силата да си жена " е тематиката, която ще показа любовният психолог Марина Байрактарова. Тя насочва дамите по какъв начин да се свържат със сърцето и женската си мощ. Мисията й е да помогне на дамите да се усещат скъпи, красиви и обичани. Повече за Марина може да прочетете тук: www.marinabayraktarova.com.



Надежда Дерменджиева е изпълнителен шеф на Български фонд за дамите. Завършва Новогръцка философия, а по-късно и Gender Studies. Учи Творческо писане и издава книгата " Без анестезия " - алманах с разкази по същински случаи на принуждение.



Гергана Куцева е шеф " Развитие и връзки " на Български фонд за дамите. Тя e културолог с дълготраен професионален опит в региона на обществените връзки. Автор е на редица изявления и проучвания на медийната среда в България.

Гергана и Надежда ще ни вкарат в тематиката " Права и предубеждения ".

Всяко събитие от плана " Психотерапията е за всеки " има вход, средствата от който ще бъдат за подкрепяне на разнообразни сдружения, фондации и неправителствени организации определени по отношение на месечната тема.

Приходите от събитието през март ще бъдат дарени на Български фонд за дамите, които работят за елиминиране на насилието над дами, за възстановяване на техния стопански и политически статус, за овластяване на групи дами, подложени на множествена дискриминация и други.

За " Психотерапията е за всеки "
Проектът сплотява 12 тематики в границите на 2018 година. Терапевти, известни персони и организации дават насоки за по-добри практики в грижата за себе си. Той цели да обърне внимание и да провокира хората да приказват по тематики от всевъзможни ежедневни обстановки, на пръв взор безобидни, само че причина за голям брой проблеми, при които психотерапията може да помогне.

Първата тематика от месец януари - " Стресът и работещият човек " беше призната с огромен интерес. Календарът за идните събития сплотява доста разнородни и завладяващи тематики като връзката с храната, театралната тресчица и по какъв начин да приказваме пред публика, прочувствената просветеност, възпитанието на децата и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР