Лекарски екип разработи план за лечението на журналиста от радиостанция

...
Лекарски екип разработи план за лечението на журналиста от радиостанция
Коментари Харесай

Москва е в шок след атаката срещу журналист

Лекарски екип създаде проект за лекуването на журналиста от радиостанция "Ехото на Москва " Татяна Фелгенгауер. Тя беше прободена с нож в региона на врата при нахлуване в офиса на радиото в понеделник.

Гласовите струни на Фелгенгауер не са наранени и докторите разчитат лекуването да завърши сполучливо, уточни основният редактор на медията Алексей Венедиктов.



Фелгенгауер е оперирана в московския институт за бърза здравна помощ "Склифосовски ", сега е на апаратно дишане и в изкуствена кома. Междувременно федералното разследване изпрати на психиатрична експертиза арестувания нападател Борис Гриц.

Гриц упорства, че дълго е поддържал телепатична връзка с Татяна, изясни представител на Следствения комитет. Той декларирал, че е развил персонална злост към нея, само че нямал искания към професионалната й активност.





Гриц е роден в грузинската самостоятелна република Абхазия, има двойно поданство - на Израел и на Руската федерация. През 2003 година отпътувал за еврейската страна и се върнал в Москва единствено преди месец, като отседнал при другар в столицата, заяви Следственият комитет.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР