Лекарите на 69-годишния руски диктатор Владимир Путин са го посъветвали

...
Лекарите на 69-годишния руски диктатор Владимир Путин са го посъветвали
Коментари Харесай

ДРЪЖ СЕ, ВЛАД! Путин аха да припадне на среща с генералите

Лекарите на 69-годишния съветски деспот Владимир Путин са го посъветвали да не прави продължителни обществени изяви, откакто се е почувствал зле по време на среща с военните си началници, оповестява БГНЕС, базирайки се на " Радар ".

Според телоеграм канала канала военачалник от една от разузнавателите служби, за която се твърди, че се управлява от човек от най-близкия президентски кръг е споделил, Путин е посочил признаци на " остра болест, уязвимост и виене на свят " в четвъртък по време на значима среща с някои от най-близките си висши военни.

Страхът за здравето на Путин идва на фона на голям брой клюки и отчети, които сочат, че той страда от редица съществени болести, в това число хипотетичен рак на кръвта.

" Президентът се нуждаеше от незабавна здравна помощ ", съобщи генералът в четвъртък.

Последният здравословен проблем на Путин идва малко откакто той беше заставен да анулира годишната и известна " Директна линия " с обществеността, на които той нормално отговаряше на десетки въпроси от редови съветски жители по отношение на положението на страната и нацията.

Макар някои специалисти да допуснаха, че срещата е била отсрочена заради продължаващата война против Украйна, други специалисти показаха, че отлагането е станало за неопределен срок заради влошеното здраве на съветския водач.

" Преди седмица президентът се готвеше да отговори на въпросите на съветските жители в края на юни – началото на юли ", разкри още генералът. " Но лекарите му го посъветваха да не прави дълги обществени изяви в близко бъдеще. "

Може би, в случай че здравето на Путин се стабилизира, ”Директната линия” ще се организира през август.
ТЕМА преди 10 минути 152 преди 1 час 245 преди 9 часа 1724
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР