Лекари откриват 5-сантиметрови необясними игли в мозъка на жена …В

...
Лекари откриват 5-сантиметрови необясними игли в мозъка на жена …В
Коментари Харесай

Лекари откриват необясними игли в мозъка на жена

Лекари откриват 5-сантиметрови необясними игли в мозъка на жена …В черепа на жена, която е подложена на компютърна томография в Китай, необяснимо се оказват две игли.29-годишната жена, която е от Джънджоу (Zhengzhou), претърпява автомобилна злополука и лекарите предлагат тя да се подложи на скенер, с цел да се ревизира за възможна контузия на главата.Когато изображенията излизат на екрана, всички са сюрпризирани … Жената имала вградени две огромни игли в мозъка, всяка с дължина почти 5 см.

 Как са се озовали тези игли там?
Как са се озовали тези игли там?Това, което прави откритието още по-загадъчно, е фактът, че иглите нямат нищо общо с автомобилната злополука. Те като че ли били там от години, без тя да знае за тях.Четете още: След 41 години, студено досие с мистериозно тяло е отворено отновоОще по-странното е, че тя не си спомня за никакви пострадвания на главата. Изглежда, че те би трябвало да са сложени, когато е била млада, тъй като, съдейки по диаметъра на иглите, те не биха могли да пробият черепа на възрастен.
Забележително е, че вследствие на това, дамата в никакъв случай не е изпитвала главоболие или други проблеми.Поради това е малко евентуално лекарите да се опитат да ги отстранен.Случаят е докладван на полицията за в допълнение следствие.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР