Лекари от пловдивската болница “Свети Мина” признаха, че е починала

...
Лекари от пловдивската болница “Свети Мина” признаха, че е починала
Коментари Харесай

Медици в Пловдив изригнаха, че нямат проби и предпазни средства!



Лекари от пловдивската болница “Свети Мина” признаха, че е умряла жена, а те два дни са чакали да ги снабдят с проба за ковид. Лекарите сигнализираха в ефира на Нова телевизия, че нямат защитни средства, а маските и ръкавиците, с които работят са закупили сами. Медиците споделиха още, че няма основана организация и техния живот е заплашен.

Това е следващ случай, в който лекари сигнализират, че страната и спешния щаб са несъответстващи на създалата се спешна обстановка в страната, откакто през вчерашния ден сигнализира и доктор Десислава Кателиева, че лекарите от незабавна помощ нямат защитни дрехи.

Оказва се, че хората от по този начин наречения Щаб повече се занимават с държането на речи пред малките екрани, само че не и с най-важната задача да обезпечат защитни средства за медиците и да се обезпечат безвредни условия за живота им.

Не се знае какво ни чака при тази неприятна организация, само че при всички случаи считаме, че е належащо да се привлекат експерти по ръководство на рецесии. Явно потенциала на страната и нейните чиновници по места е непълен, а експертизата по какъв начин да се работи евентуално изцяло липсва.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР