Лекари от Китай съобщават, че заболяванията на костите и ставите

...
Лекари от Китай съобщават, че заболяванията на костите и ставите
Коментари Харесай

Невероятен китайски лек при болки в ставите

Лекари от Китай оповестяват, че болесттите на костите и ставите пораждат, тъй като човек не задържа добра външност, не умее да стои вярно изправен, написа zdrave.to.

Съществува прелестна рецепта, която ще снеме първите признаци на болки в костите и ставите. Разбира се, лекуването би трябвало да е редовно и непрестанно, тогава средството ще помогне, ще укрепи ставите и хрущялите.

То оказва аналгетично и противовъзпалително деяние. За подготвяне на домашното лекарство са ви нужни единствено два ингредиента. Това са хранителен желатин и чиста вода. Средството се подготвя и употребява преди сън.

Начин на подготвяне: 

Сложете в подобаващ съд 2 огромни лъжици желатин и постепенно наливайте вода, като непрекъснато разбърквате.

Достатъчни са 60 мл вода. Когато сместа стане еднородна, можете да я преместите на изсъхнало място и да я оставите до сутринта. След 7-8 часа сместа ще е във тип на желе. Можете да я консумирате умерено. Препоръчително е да се разрежда с мед или плодове, с цел да придобие по-приятен усет.

Обикновеният хранителен желатин е същинско избавление за хората, които страдат от болесттите на ставите, от остеохондроза или радикулит. Провеждайте такова лекуване всеки ден в продължение на един месец, само че ще почувствате облекчение доста преди да изтече този лековит интервал.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР