Лека кола по избор измежду седем атрактивни модела ще спечели един

...
Лека кола по избор измежду седем
атрактивни модела ще спечели един
Коментари Харесай

Посетител на „Ауто сити Пловдив“ ще спечели автомобил по избор

Лека кола по желание всред седем атрактивни модела ще завоюва един от посетителите на „ Ауто сити Пловдив 2018 “. То ще се организира от 24 до 29 септември като част от Международния механически панаир. Гостите ще видят новости от най-известните марки, ще могат да изпробват 30 автомобила в тестдрайв зоната и да прегледат още девет специализирани изложения в рамките на най-голямата софтуерна среща на Балканите.

Седемте модела в зоната „ Кола премия “ се отличават с иновативност, комфорт и високо равнище на сигурност, гарантирано от съвременни системи за сигурност на пътя и улесняване на шофирането.

KUV Mahindra, който се показва за първи път у нас, е мощен и с невисок разход на гориво, предлага разкош на налична цена. Снабден е с сензори за скорости, дъжд, светлини и гуми. В хечбека Hyundai i20 са използвани най-модерни технологии за сигурност, за комуникация и за преработване на въздуха в купето, което прави пътуването безопасно и прелестно.
Honda Jazz, трето потомство, се характеризира с фразата „ Голямо забавление в дребен размер “. Съчетава класическия контур на Jazz с ново лице и стилни линии, с по-изискан дизайн и по-атрактивно вътрешно пространство.

Citroen C3 Feel е с мотор PureTech 82, оборудване Airbump, пъстър покрив, фарове за мъгла, автоматичен климатик. Има система за разпознаване на пътните знаци за ограничени на скоростта.

 Skoda Rapid Spaceback е с по-дълго купе в сравнение със общоприетото за хечбек и прилича на динамично комби. Сред множеството функционалности за комфорт е темпоматът, който резервира зададената скорост. Системите за информация, свързаност и развлечения са налични и за пасажерите на задната седалка.

„ Лада Веста “ е безспорният бестселър на съветския производител „ АутоВАЗ “. Нейните плюсове са дизайнът, габаритите, красивият и необятен салон, устойчивостта, лесното ръководство, оборудването, което не отстъпва на конкурентните модели от известни марки, и цената.

Новият Seat Ibiza 212 разполага с Media System Colour с цветен сензорен екран от 6,5 инча, Bluetooth, мултиколизионна спирачка, Front Assist, 15-инчови стоманени джанти, различни обезопасяващи системи. Компактен, на достъпна цена и с всички необходими приспособления – по този начин го описват експертите.

Колата премия е обезпечена от организаторите на ревюто – Международен панаир Пловдив и „ Експо тийм “. Името на нейния притежател ще стане ясно в последния ден, когато ще бъдат отворени урните с анкетни карти, попълнени от посетителите.

С входния билет те получават достъп до десет изложения, където могат да се запознаят с технологии, машини и авангардни решения за промишлеността и дома от региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния бранш, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, превоза и автосервизното съоръжение, машиностроенето, строителството, химическата и минната индустрия. Те ще бъдат показани в експозициите на компании от близо 40 страни, участващи в 74-ия Международен механически панаир в Пловдив.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР