Легендата в шоу бизнеса Слави Трифонов си отгледа едни славни

...
Легендата в шоу бизнеса Слави Трифонов си отгледа едни славни
Коментари Харесай

Колтуклиева: Слави отгледа славни чалга-политици! Замърсиха ефира с инквизиции и поср@но бельо

Легендата в шоу бизнеса Слави Трифонов си отгледа едни славни чалга-политици, които замърсиха националния ефир със кавги и с обществени инквизиции; размахват си поср@ното долно долни дрехи, за което прахуляк за пране няма открит, няма открит.

Пред очите ни се разиграва сериал: от най-противните, само че пък другояче пъклен занимателен за публиката. И значим – за откриване на новото задкулисие и за нравите на “почтените ”, посветили живота си (смяяях!) на “изчегъртването ” на ГЕРБ и “борбата с мафията ”(ох, ще се задавя от смях!!).

Епозод #1: СКАНДАЛЪТ “500К ”
На 6 септември 2021 година Тошко Йорданов прогърмява: ” Татяна Дончева е убеждавала Радостин Василев да разцепи Има Такъв Народ! ”
В изявление за Тошко по телевизия 7/8, Руди споделя по какъв начин Танчето назовава с цинични думи Николай Хаджигенов и Корнелия Нинова; по какъв начин му подава листче с надпис: 500 К…
На другия ден избухва гръмотевичният скандал “500К ”.
Репортери настоятелно питат тогава: има ли запис на срещата или няма? Радостин Василев загадъчно мълчи…
Ето каква е истината.
От разпитите в профилираната прокуратура, за които научих от меродавен източник, излиза наяве, че печената адвокатка Татяна Дончева е била вкарана в обикновен капан. Тя няколко пъти желае среща с Радостин Василев на “дискретно място ”, той отхвърля уклончиво… На 12 август й удостоверява, че приема офертата за среща, само че поради значими негови задължения, тя ще би трябвало да отиде в адвокатската му адвокатска фирма, която се намира на партерния етаж в постройка на ул. “Проф. Кирил Попов ”, в Студентския град.

Междувременно стаята е окабелена с всичко необходимо; целият диалог е филмиран и след това – предаден на спецпрокурорите.
Въпреки любителското криминале на проверяващия воин от “Матрицата ” (който скоро си призна, че желае да стане вътрешен министър), на 18 януари 2022 година, Специализираната прокуратура приключи инспекцията за рушвет против Татяна Дончева.

Епизод 2: “МУРГАВАТА МАТА ХАРИ В РЕСТОРАНТА НА АЛЕКСАНДЪР СТАЛИЙСКИ ”.
Навярно като дребен, Руди е изгледал много шпионски филми, та непрекъснато се вкара в някакви филми!
На 29 март 2022 година спор(т)ният министър изпраща своя позната – Ралица Младенова, претендираща да е любовницата му, да шпионира Александър Сталийски в неговия ресторант “101 ” в Дианабад – когато предприемачът си потегля към 13:45 ч., мургавата Мата Хари позвънява на мургавия Руди, който към 14:00 ч. нахлува в заведението сходно на някаква мутра от времената на СИК и ВИС, предвождан от непрекъснатия си антураж: Александър Тодоров, изпълнителен шеф на “Български състезателен тотализатор ”, Венцислав Петков, изпълнителен шеф на “Национална спортна база ”, както и от заместник-министърът Владимир Харизанов, който снима с телефон втрещените клиенти и ужасените майки в детския ъгъл.
Управителката Мирела Якубовска, излъгана от непрекъснатата си клиентка Ралица Младенов, незабавно щом се съвзема от шока на арогантното навлизане, пуска сигнал – първият до момента против настоящ министър(!) – а записите от охранителните камери са изпратени в икономическа полиция.
За случая Софийска градска прокуратура води досъдебно произвеждане, по което Радостин Василев към този момент е разпитван. Навярно на неудържимия спор(т)ен юрист, създаден от Слави Трифонов в спор(т)ен министър, ще му се наложи да дава отговор и пред други правосъдни органи. Да дава отговор за “злоупотреба с власт ” – и то освен в България.

Този разгорещен екранен чаровник Радостин Василев, с тарикатска лукавщина, декларира в един от многочислените си телевизионни монолози: аз обичам всичко да протоколирам(!), нали знаете…хах.
Той пък е най-хитрият, нали, неповторимият Руди?!
Депутати разполагат със запис от описа на майката на персоналната му шпионка и покорна компаньонка Ралица Младенова, в който обезпокоената жена се оплаква, че нейната щерка служи на Радостин Василев за заслон. Каквото и да значи това…

Епизод #3: “СПАЛНЯТА НА РУДИ И ОБЕЩАНИЯТА НА КИРО. ”
На 11 юни, Радостин Василев е хазаин в квартирата на ул. ” Чавдар Мутафов ”(която населява след раздялата със съпругата-полицайка) на среща сред неколцина депутати от “Има подобен народ ” и премиера Кирил Петков – задачата е всеки един от тях да получи персонално заричане за светлото си бъдеще, в случай че напусне парламентарната си група и гласоподава на 23 юни против вота на съмнение, с цел да оцелее държавното управление: в жилището обилно се “раздават ” министерски кресла и места в листите. Доколкото знам, Христинка Иванова записва всичко и предава записите на Слави Трифонов.
В този епизод има един комичен водевилен миг: когато Кирил Петков влиза в хола на Радостин Василев, Виктория Василева се скрива в спалнята му. Хахаха…Е, Вики има право да прави с Руди каквото си изиска, тъй като тя е неговата политическа кака-благодетелка. През 2021 година 13 години по-възрастната червенокоса служителка на Слави, урежда като лидер на Има Такъв Народ в 15МИР-Плевен, 36-годишния смугъл хубавец Радостин Василев. Той пък пробутва на избираеми места в листите правилните си приятелки Александър Тодоров и Венцислав Петков, известни в Плевен като Сашо парашутиста и Венци лихваря; които през зимата на 2022 година урежда с постове в държавни сдружения под шапката на Министерството на младежта и спорта. На 3 юли те са снимани от клиенти на претъпкания гръцки бар “Мамалука ”, по какъв начин купонясват до зори в компанията на любовниците си; фотосите и видеото са оповестени в ПИК и имат стотици хиляди фенове. Радостин Василев зарязва отцепниците от Има Такъв Народ, които самичък е пропагандирал, оставя ги да се пържат в София, на тежки договаряния с Кирил Петков и Асен Василев, за кабинет с първия изследователски мандат. Какво му пука?! Той самият си е оплел кошницата. Или най-малко в нощта на купона на Халкидики, тарикатът си е мислел по този начин.

На 13 юни 2022 година, се организираха 3 конференции: а) на Радостин Василев и отцепниците под мотото: “Мафията проби в Има Такъв Народ ”; б) на Кирил Петков под мотото: “Браво на тези смели мъже! ”; в) на Тошко Йорданов под мотото: ”Радостин е заплашвал Христинка! ”, озвучена със запис на телефонен диалог сред министър Радостин Василев и националната представителка от 15МИР-Плевен, Христинка Иванова.
Пред мен тя сподели, че се води прокурорска инспекция по случая… и добави още нещо: “на конференцията не пуснахме началото на диалога, в който Радостин ме заплашва, че няма да видя бял ден, в случай че не напусна групата; прокурорите имат и тази част от записа ”.

Епизод #4Тошко Йорданов споделя (?!) на депутатите от парламентарната група: “ Ще ги гътаме тези и Македония е един прекрасен мотив за това, няма да ги гътаме за по-нищожен мотив, тъй като ще ни се смеят – Ива искаше да излизаме от обединението, тъй като имаме по-малко членове в правна и антикорупционна комисия „. Това ми написа през днешния ден народен представител от групата “Радостин&Ренегатите ” и добави: “Аз като едно прозорливо копеле го имам на запис всичко това…! ”

Ей, по този начин, значи, драги читатели, непринудено ми идва на разум да предложа име на новото гражданско придвижване, което Радостин Василев и отцепниците щели (ужким-божем!) да създадат, с цел да се коалират с Политическа партия “Пълен неуспех ” за изборите. Да вземат да го кръстят съдружие: ”Аудио-видео война против мафията ”! Тъкмо мега-модерно ще наблюдават корупцията, мутрите и мафията – непрекъснато, безпощадно, убийствено! Могат да поканят за почетни членове Христо Иванов и Ивайло Мирчев. Нали?! Отиваме на кОпооон!

От персоналния блог на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР