Легендата Шакийл О’Нийл сподели трогателни думи за покойния си бивш

...
Легендата Шакийл О’Нийл сподели трогателни думи за покойния си бивш
Коментари Харесай

Шак: С Коби не бяхме най-добри приятели, но се уважавахме


Легендата Шакийл О’Нийл показа трогателни думи за починалия си някогашен съотборник Коби Брайънт. Двамата дружно преобладаваха в НБА при започване на новото хилядолетие, печелейки три трофеи с тима на Лос Анджелис Лейкърс. Отношенията им след това се скапаха и останаха развалени с години. Въпреки това О’Нийл показа пред USA Today, че уважението постоянно е стояло на напред във времето сред тях.

“Не желая да виждам по какъв начин някой си отива по този начин… Никога повече да не мога да приказвам с този човек. Това, което ме нарани бе, че не съумях да му кажа нещата, които желаех. Никога не съумях да го направя.

There will never be another duo like Kobe & Shaq.
— NBA on TNT (@NBAonTNT)

Бяхме ли най-хубави другари? Не. Уважавахме ли се до болежка? Да. Иска ли ми се да си приказваме ежедневно? Да. Има някакъв мит, че би трябвало да сте най-хубави другари, с цел да печелите трофеи. Глупости, на нас ни трябваше единствено едно нещо - почитание. Ако той бъде заварден от четирима, незабавно ме поглежда и ми подава топката. Ако има двама или трима против мен, първо диря него, с цел да му подам. Той знае, че нуждая се от него, както и той от мен. Боли ме поради обстоятелството, че повече няма да имам шанса да му кажа нещо”, сподели Шак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР