Легендата на ЦСКА и българския футбол Стойчо Младенов днес празнува

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол Стойчо Младенов днес празнува
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Може да се върна в България

Легендата на ЦСКА и българския футбол Стойчо Младенов през днешния ден чества рожден ден. Екзекутора навършва 63 години. Треньорът на Кайсар (Кизилорда) съобщи пред " Гонг ", че е допустимо да се завърне в България.  ЦСКА-София поздрави Стойчо Младенов " Днес е един значим ден за мен. Остарявам с още една година, по-точно обаче казано помъдрявам, а не одъртявам. Така обмислям аз. Относно пандемията се усещаме блокирани отвред, съблюдаваме наредбите, които са съвсем идентични с тези в България и скучаем ", стартира той.

" Аз съм експерт. За жал във футбола ние треньорите живеем седмица за седмица или по-точно мач за мач. Всичко зависи от нашите триумфи, победи или загуби, тъй че във всеки миг мога да се отзова някъде. Всичко е въпрос на оферти, интерес и диалози. Аз съм експерт, виждам професионално на моята специалност и моето развиване като персона.
Където и да получа оферта я обмислям доста добре и подхващам нужното, с цел да се реализира това, което считам за най-правилно в съответния миг. Всичко е допустимо, виждате какви внезапни промени се получават в някои тимове и клубове, тъй че в никакъв случай не може да си вършим съответни проекти ", съобщи Младенов на въпрос дали се вижда край страничната линия, отпред на български тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР