Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков призова феновете

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков призова феновете
Коментари Харесай

Стоичков преди последната среща на ст. Българска армия: Колкото и хора да дойдат, ще има много сълзи

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков прикани почитателите преди последния дуел на стадион " Българска войска " да изживеят този исторически миг с наслада. Камата призна, че ще бъде със сълзи в очите.

ЦСКА София ще изиграе последния си дуел на стадиона преди да стартира неговата реорганизация. " Армейците " са домакини на следващия ден на Лудогорец в мач от 10-ия кръг на Първа лига.

„ Колкото и хора да дойдат, ще има доста сълзи. Аз ще бъда един от тях, тъй като споменът си е спомен. Поглеждайки в годините обратно и в този момент стъпвайки на този стадион, за доста хора в неделя ще бъде доста огромна наслада, че са претърпели огромните победи на ЦСКА, само че също по този начин ще бъде един печален миг. Нека в този печален миг текнат тези сълзи от обич, от любов, от уважението към тези четири букви. Това е историята на ЦСКА! Само след няколко дни този стадион няма да го има. Със сигурност на мен, след последния съдийски сигнал, ще ми текнат сълзите “, съобщи Христо Стоичков.

Днес е Ден на отворени порти на стадион " Българска войска ". Стотици почитатели на клуба посетиха стадиона, който ще бъде наличен за всички до 17:00 ч.

" Виждате, че в прилежащите страни по два-три пъти се вършат промени на спортните обекти, ние сме отново последни ", съобщи пред Българска национална телевизия друга футболна легенда Димитър Пенев.

Вижте повече за самодейността в директното включване на Мартин Гошев!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР