Легендата на сръбската музика Неда Украден оставила без гащи млада

...
Легендата на сръбската музика Неда Украден оставила без гащи млада
Коментари Харесай

Неда Украден свалила бельото на колежка

Легендата на сръбската музика Неда Украден оставила без гащи млада колежка. Това изяснява певицата Зейна Муркич. Тя споделя, че постоянно се учи от по-възрастните си сътрудници и попива познания и умения от тях.

Зейна показа, че преди фотоси на предаване доайенката на сръбската музика й посочила по какъв начин носи единствено тесни рокли, а изпод няма долни дрехи.

Според изпълнителката Украден наподобява по-добре на сцената без такова.

Зейна е някогашен член на известната сръбска група „ Луна “ разкри и детайлности от живота си. На 19 години тя почнала да излиза с момче, което е било наследник на положителни другари на родителите й. След седем години се разделили, само че още поддържат контакти, тъй като пази благи мемоари от него. Сподели дори, че е излизала и с ром, написа " Телеграф ". 

Именно той е бащата на детето й.

„ В началото си прекарвахме добре, само че се разделихме, когато Киара беше на година и половина. Начинът му на живот не ми харесваше. Той обичаше нощните излизания и алкохола и това ме притесняваше. Особено откакто имахме малко дете в къщата. Държеше се строго, а аз не одобрявам такива мъже. Не мога да имам връзка, в която няма почитание. Мъжът би трябвало да се грижи за една жена, да я гали и да я държи като малко вода в длан. Заради неговата суетност и его в никакъв случай не съм се чувствала жена “, споделя още Зейна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР