Легендата на родния футбол – Христо Стоичков, коментира назначението на

...
Легендата на родния футбол – Христо Стоичков, коментира назначението на
Коментари Харесай

Стоичков: Илиан Илиев е треньор със страхотни идеи, в България имаме много диаманти

Легендата на родния футбол – Христо Стоичков, разяснява назначението на Илиан Илиев за народен селекционер на България. Носителят на Златната топка призна, че е очарован от работата на Илиев през годините.

„ Вижте, аз съм благополучен, че Илиан одобри тази покана в най-трудния миг. Оставих тези рецензии, които бях привикнал да насочвам. Научих се на доста неща в нашата телевизия. Научих се по какъв начин да направиш положителна рецензия. Имах опцията да беседвам с Илиев, и ми сподели: „ Ицо, няма метод, би трябвало да поема ангажимент. ” За мен един добър треньор, извънредно работливо момче. Имах опцията да играя с него в последните му мачове в националния тим. За страдание не съумя да попадне измежду 24-а, които бяхме в Америка, само че във времето Илиан сподели, че е един треньор със страхотни хрумвания ”, разяснява Стоичков пред Gong.bg.

„ За жал ние в България имаме доста диаманти, които не можем да полираме. В чужбина е противоположното, имат малко, само че ги полират и стават. Тук имаме доста диаманти, на които би трябвало да се обърне внимание ”, сподели още родната легенда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР