Легендата на Милан и италианския футбол Франко Барези подписа от

...
Легендата на Милан и италианския футбол Франко Барези подписа от
Коментари Харесай

Легендата Барези подписа договора между Милан и Локо Сф

Легендата на Милан и италианския футбол Франко Барези подписа от името на Милан тригодишен контракт с Локомотив Сф. Това стана преди конференцията в Пресклуб "България ". Контрактът планува през идващите три години да има продан на треньори сред Академиите на двата клуба.

От страна на миланистите постоянно в София ще идват треньори, които ще водят тренировките на децата на столичния клуб. От друга страна пък експерти от Локо Сф ще отиват в Милано, с цел да се срещнат с работата на гранда Милан. В Локомотив Милан ще следи и търси гении, които вероятно да намерят реализация в при "червено-черните " от Милано. Двата клуба от известно време подготвяха този контракт за съдействие, който към този момент е реалност, като на този стадий е годен единствено за ДЮШ на Локомотив и Милан.

Впоследствие министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с именития италиански футболист на Милан Франко Барези, който е дипломат на клубния бранд и му връчи почетен орден на ММС за заслуги към спорта. Той е в София за откриването на детско-юношеска Академия на Милан в съдействие с футболен клуб Локомотив София и поддръжката на фондация "Играй с Развитие ".

Министър Кралев благодари на Франко Барези за помощта, която оказва на българския футбол. "Радвам се, че стартирате дълготраен план дружно с Локомотив, който е клуб с огромни обичаи. Милан има доста фенове в нашата страна и съм уверен, че наличието на този популярен клуб ще притегли повече деца да се занимават с футбол. Това е наша съществена задача и целенасочена политика ", съобщи министърът. Т

ой разиска с Франко Барези опциите посредством футбол повече деца да бъдат възпитани в обич към спорта и двигателна просвета. "С сътрудниците министри от страните на Европейския съюз разясняваме по какъв начин да спрем процеса на обездвижване на младото потомство. В България няма по-популярен спорт от футбола и аз виждам в него инструмент за приобщаване на повече деца към спортна активност ", сподели министър Кралев.

"За Милан е чест да развива план дружно с Локомотив и да участва в България. Това ще бъде огромен тласък за младите футболисти. Щастливи сме да донесем нашите хрумвания, нашите знания, нашите способи. Сигурен съм, че ще свършим доста добра работа с Локомотив, съобщи Франко Барези и сервира на министъра сувенири на Милан с подпис.

На срещата с министър Кралев участваха притежателят на Локомотив Иван Василев, вицепрезидентът на клуба Валентин Николов, шефът на клубната академия Иво Паргов, ръководителят на Управителния съвет на фондация "Играй с Развитие " Александър Александров, шефът на "Милан Джуниър Камп България " Алесандро Джани и футболният сътрудник Фабрицио де Микели. Учредената Академия на Милан е 19-ата в света и първа на Балканския полуостров. В нея се приготвят към 400 деца на възраст от 6 до 19 години на новите терени на столичния стадион "Локомотив ". По силата на съглашението се прави продан на треньори и играчи сред двата клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР