Легендата на Милан Андрий Шевченко коментира настоящото състояние на тима,

...
Легендата на Милан Андрий Шевченко коментира настоящото състояние на тима,
Коментари Харесай

Шевченко: Стъпка по стъпка Милан се връща към истинското си ниво

Легендата на Милан Андрий Шевченко разяснява актуалното положение на отбора, старши треньора Дженаро Гатузо и нападателите Патрик Кутроне и Гонсало Игуаин.

“Сега има огромно успокоение с идването на новия притежател. Управлението се промени. Леонардо и Малдини дойдоха, виждам избрана тенденция в тяхната работа. Хубаво е да следя по какъв начин Милан малко по малко се връща към същинското си равнище. Искам да видя Милан на върха на класирането. Като почитател се надявам “росонерите” да се класират за Шампионската лига. Харесва ми по какъв начин Гатузо си прави работата. Той потвърждава, че е кадърен да управлява огромен тим и да поведе Милан към друго равнище. Рино като състезател имаше слаба техника, само че огромно предпочитание. Играч, който постоянно даваше 100% от себе си за тима, той беше доста интелигентен.
Shevchenko to Sky: “Now there is a great serenity with the arrival of a new owner, the management has changed. Leonardo and Maldini have arrived, I see a certain line followed in their work.” pic.twitter.com/bKv9F5kBhj
— Milan Eye (@MilanEye) October 16, 2018 Дори предишния сезон приказвах за Кутроне. Харесва ми по какъв начин се движи и по какъв начин основава шансове за гол, той постоянно е подготвен и жив. Милан постоянно е разполагал със страховит нападател. Сега там са Игуаин и Кутроне, който израства. В момента Игуаин има значима роля с изключение на тази на терена. Милан има доста играчи с малко опит, а в този момент те упражняват с някой, който е играл за Реал Мадрид, Ювентус и Наполи”, съобщи пред “Скай Италия” актуалният селекционер на Украйна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР