Легендата на Лотар Матеус се изказа остро за защитниците на

...
Легендата на Лотар Матеус се изказа остро за защитниците на
Коментари Харесай

Матеус разкритикува двама от защитниците на Байерн

Легендата на Лотар Матеус се изрече остро за бранителите на отбора и след изненадващата загуба с 2:4 от. Той акцентира, че двамата не оправдават парите, с които клубът ги закупи, надлежно 42,5 млн. и 80 млн. евро.

„ Мисля, че някои играчи към момента не са оправдали упованията в, изключително в отношението цена - качество. Става въпрос за Упамекано. Минаха 7-8 месеца, какъв брой още време му е належащо за акомодация? Все още наподобява неуверен и не на място както в построяването на играта, по този начин и в предпазен проект. Разбира се, това е проблем и за неговите съотборници, които също го виждат. Ясно е, че неговото равнище на показване не дава сигурност на играчите към него. пък продължава да има доста дефицити. Той беше най-скъпото попълнение в историята на Байерн и е обикновено управлението да чака повече от него “, разяснява Матеус, който разкритикува скоростта и позиционирането на Ернандес.

Safe to say Lothar Matthäus isn't convinced by Bayern Munich defender Dayot Upamecano.
— DW Sports (@dw_sports)
Бившият селекционер на България също по този начин изрази изненадата си от решението на да подпише с като свободен сътрудник. „ Това беше изненадващо. Явно е станало нещо, което не се е харесало на Никлас. Нямам поради финансовия аспект, а по-скоро става въпрос за липса на благодарност. Клубът неведнъж отбрани обществено футболисти като или, до момента в който Зюле го оставиха самичък в пороя от рецензии. Дали Борусия може да се конкурира с за купата? За тази цел ще им трябват повече значими фигури и най-много да остане в тима. Не мисля, че през този сезон Дортмунд съществено ще застрашат Байерн. Не са задоволително постоянни за това “, добави той.
 Оливер Кан изиска реакция от Байерн след тежката загуба от Бохум Оливер Кан изиска реакция от Байерн след тежката загуба от Бохум 14 фев | 13:41  Нагелсман: Кошмарно първо полувреме, след това беше късно за поврат Нагелсман: Кошмарно първо полувреме, след това беше късно за поврат 13 фев | 04:05  Сензационно! Бохум унищожи Байерн за едно полувреме Сензационно! Бохум унищожи Байерн за едно полувреме 12 фев | 18:27 Още от Футбол свят  Бекъм за ПСЖ - Реал: Радвам се, че няма да съм на стадиона Бекъм за ПСЖ - Реал: Радвам се, че няма да съм на стадиона 15 фев | 12:53 187 0  ПСЖ приготвя мега оферта към Погба ПСЖ приготвя мега оферта към Погба 15 фев | 11:59 1880 2  Ван Дайк: Не одобрявам нищо за даденост Ван Дайк: Не одобрявам нищо за даденост 15 фев | 11:51 835 0  В Испания разкриха дали Бензема ще е титуляр против ПСЖ В Испания разкриха дали Бензема ще е титуляр против ПСЖ 15 фев | 11:25 2130 2  Ройс: Ако някой си мисли, че е добър миг да играе против нас, ще допусне неточност Ройс: Ако някой си мисли, че е добър миг да играе против нас, ще допусне неточност 15 фев | 11:17 862 0 Виж всички Водещи Новини  ЦСКА - София за четирима ентусиасти: Тези хора ни потвърдиха, че за любовта няма възраст, а тази към ЦСКА е до гроб! ЦСКА - София за четирима ентусиасти: Тези хора ни потвърдиха, че за любовта няма възраст, а тази към ЦСКА е до гроб! 15 фев | 11:05 7046 61  Битка на титани още на 1/8-финала на ШЛ Битка на титани още на 1/8-финала на ШЛ 15 фев | 07:27 12068 48  Шампионите на Португалия и Англия ще мерят сили на 1/8-финала на ШЛ Шампионите на Португалия и Англия ще мерят сили на 1/8-финала на ШЛ 15 фев | 07:05 8257 12  Трагична пукотевица на руснака Латипов подари златото на Норвегия в мъжката щафета, България 18-а Трагична пукотевица на руснака Латипов подари златото на Норвегия в мъжката щафета, България 18-а 15 фев | 10:12 5316 20  ЦСКА - София договаря с Ботев (Пловдив) за Па Конате ЦСКА - София договаря с Ботев (Пловдив) за Па Конате 15 фев | 06:12 14475 54 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР