Легендата на Левски Станислав Ангелов гостува в подкаста на Sportal.bg,

...
Легендата на Левски Станислав Ангелов гостува в подкаста на Sportal.bg,
Коментари Харесай

Станислав Ангелов: Левски ще трябва да направи ЦСКА шампион

Легендата на Левски Станислав Ангелов гостува в подкаста на Sportal.bg , където приказва по разнообразни тематики. Пелето разяснява и борбата за купата в efbet Лига, която навлиза в заключителната си част.

" Дано да остане всичко в посоката на феърплея! Най-интересното е, че Левски ще би трябвало да направи ЦСКА първенец, на което мога се дръзвам до на следващия ден, като го чувам по какъв начин самичък го изказах. Такъв е животът, ще забележим по какъв начин ще се изиграят тези мачове. Ще са доста забавни - и на едните, и на другите, и на третите. Дори за седмото място е борба, надолу към този момент е ясно кои си отидоха. Според мен който играе бараж, ще остане. Положителното е, че има борба до края и е забавно. Но несъмнено имаме потребност от по-добра работа с децата и повече инвестиция в този развой, а то малко по малко се възражда и се случва ", сподели някогашният капитан на " сините ".

Очаквайте в идващите дни целия подкаст със Станислав Ангелов!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР