Легендата на Левски Георги Иванов коментира ситуацията в любимия си

...
Легендата на Левски Георги Иванов коментира ситуацията в любимия си
Коментари Харесай

Георги Иванов: Взимаме чужденци, за да ги учим да играят футбол, а те ни забиват още по-надолу

Легендата на Левски Георги Иванов разяснява обстановката в обичания си клуб, в това число назначението на словенеца Славиша Стоянович за треньор на " сините ".
" Смяната на треньора е закъсняла, тъй като няма кой да уточни грешките на треньора и на притежателя. Стига се до едно тресавище, от което Левски ще излезе доста мъчно. Ще си приказваме отново след една година ", разяснява пред bTV Георги Иванов.

Според него в тима има прекомерно доста чужденци: " Аз съм станал от Левски, тъй като съм харесвал Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Велев. В този тим кой да харесаш? Пълно е с чужденци. Да харесам Обертан, в случай че съм дете или да стана от Левски единствено поради синия цвят? По-добре да виждам Челси поради по-качествения футбол ", сподели някогашният нападател.

" В момента Левски е гарантиран добре, само че би трябвало по този начин да се направи структурата, че да се взимат момчета от школата, а не чужденци. Тези чужденци са изгонени от тимовете си. Ние ги взимаме, с цел да ги учим да играят футбол, а те ни забиват още по-надолу ", счита Гонзо.

По отношение на новия треньор Славиша Стоянович, легендата на " сините " счита, че в Левски още веднъж се прави грешката да се сменя наставника преди началото на сезона. " Почваме отново с " шест месеца ми трябват, с цел да опозная тима ". А след шест месеца я камилата, я камиларя. Така че Левски пропусна още една година ", приключи Гонзо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР