Легендата на германския футбол Оливер Кан изрази оптимизма си за

...
Легендата на германския футбол Оливер Кан изрази оптимизма си за
Коментари Харесай

Оливер Кан: Германия вече е сред фаворитите

Легендата на немския футбол Оливер Кан изрази оптимизма си за възможностите на Германия да прескочи груповата фаза на международното състезание.

Бившият вратар на Бундестима и на Байерн (Мюнхен) заяви: “Ако тимът играе по този начин, както срещу Испания, ще бъде доста сложен за побеждаване.

Ако гледаме качеството на нашите играчи и в случай че те пренесат на терена това, което демонстрираха против Испания, то тогава несъмнено сме измежду любимците, дружно с Бразилия и Франция ”.

" Аз съм цялостен оптимист. Отборът към този момент е в този шампионат, това беше казусът в първия мач. Става въпрос за международната купа. Сега тимът се бори и това чакаме. Още едно отпадане в групите би било неприятно за немския футбол ”, добави Кан.

Запитан за резервата Никлас Фюлкруг, който донесе точката против Испания, Кан приключи: “Това е хубава история, която написа футболът. Още от момента, в който той се появи на терена, си помислих: кой различен ще вкара гол? Това е футболът. Ето за какво не бях доста сюрпризиран, че точно той вкара ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР