Легендата на Фиорентина и аржентинския футбол Габриел Батистута се завърна

...
Легендата на Фиорентина и аржентинския футбол Габриел Батистута се завърна
Коментари Харесай

Батигол се завърна във Флоренция

Легендата на Фиорентина и аржентинския футбол Габриел Батистута се завърна във Флоренция и изгледа подготовка на обичания си тим, провела се на “Артемио Франки”. Преди дни “Цар Лъв” взе участие в благотворителна среща на ‘’Стадио Олимпико’’между Италия и събирателен тим от света, завръщайки се на терена след близо 15 години.

Батигол даде особено изявление за клубната телевизия на ‘’Ла Виола’’, в което приказва за усещанията си от предствянето на тима, както и за трагичната гибел на Давиде Астори.

“Щастлив съм, че съм тук. Минаха близо 20 години, само че постоянно е хубаво, когато се връщаш. Фиоретина играе доста добре, макар че класирането не е толкоз положително. Астори? Не мога да опиша това, което мисля. Това бе голяма покруса, за която целият свят заприказва. Има неща, които имат доста по-голямо значение от един изгубен мач. Джовани Симеоне? Той гради своята кариера и се оправя добре. Ясно е, че тифозите желаят всичко да се случва на момента, само че това е невероятно. Трябва да му се даде време да опознае Флоренция и Фиорентина. Съжалявам, че Италия няма да взе участие на Мондиал 2018, само че се надявам, че Ажентина ще успее да го спечели”, сподели Батигол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР