Легендата на българския футбол - Петър Жеков, типично в свой

...
Легендата на българския футбол - Петър Жеков, типично в свой
Коментари Харесай

Жеката: Бихме шведите случайно, а после ядохме бой от Холандия

Легендата на българския футбол - Петър Жеков, типично в собствен жанр, унищожи от рецензии националния ни тим след провалянето от Холандия с 1:3. Според тогавашния нападател - класиране сред 3-4 място в групата е единствения ни късмет в международните квалификации.

Гневът на Жеков не подмина и сегашните управници на БФС.

" В Холандия се случи нещо напълно обикновено - загубихме. Ние към този момент непрекъснато губим на открито, тъй че няма никакъв проблем. То и аз мога да удрям някой инцидентно, както направиха националите с Швеция, и след това да хапвам багра ", съобщи Жеков пред " Тема Спорт ".

" На треньора се споделя кого да пуска, кого да вика и какво да прави. Имаме един футболист от огромно състезание, от италианското Лалчо, който играе и вкарва на Буфон (б.а. Андрей Гълъбинов), и той седи на пейката. Викат го единствено да се разхожда по всички страни. С Швеция пуснаха един от Славия (б.а. Ивайло Димитров), ами то аз ще играя по-добре от него за 10 минути ".

" От това по-добре не можем. Това ни е таванът. Навън играем Ганкиното. Нямаме и треньори. Каквото ги учат за А лиценз, това им преподават и за Про - едно и също. Така не става. Единственият, който прави нещо, е Попето, а останалите се въртят към него. С двама-трима не става. Трябва да се печелят точки и като посетител ".

 Петър Хубчев няма да разчита на трима футболисти от Първа лига
Петър Хубчев няма да разчита на трима футболисти от Първа лига

Селекционерът отчаян от представянето им против Холандия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР