Легендата на българския футбол и на Барселона Христо Стоичков атакува

...
Легендата на българския футбол и на Барселона Христо Стоичков атакува
Коментари Харесай

Стоичков атакува Лапорта заради Меси

Легендата на българския футбол и на " Барселона " Христо Стоичков нападна президента на каталунския гранд Жоан Лапорта. Модерния ляв не спести нищо на последния, откакто клубът се раздели с огромната звезда Лионел Меси, подарявайки 6-кратния притежател на " Златната топка " на " Пари Сен Жермен ".

Стоичков разкритикува остро Лапорта, чиято сполучлива акция на последните президентски избори в " Барселона " се крепеше точно върху обещанието, че Меси ще остане.

" Виждам едни хора, които обещаваха, че създадат всичко допустимо, само че в последна сметка лъжата стана доста огромна ", сподели Камата в изявление за латиноамериканска телевизия, представено от El Periodico.

“Много е необичайно. Трудно е, само че животът е подобен. Където и да отиде Меси постоянно ще го почитам за всичко, което е направил за " Барселона ", за децата ми. Имах шанса да бъде там. Срещнах го, когато беше на 12 или 13 години. Отидох един следобяд, с цел да го видя по какъв начин тренира. От началото до момента той беше спокоен, преклонен и постоянно почитан.”

" Преживях доста неща с него, както в персонален проект, по този начин и в състезателен. Меси остава с нас за цялостен живот. Не желая да приказвам за футбол, тъй като всички го познаваме. Той обаче правеше всичко от сърце, даже когато подаряваше фланелки на децата ми. Дори когато се роди внучката ми той също ми подари специфична фланелка. Имам негови неща в къщата си, в музея. Вижте го в този момент с тази фланелка… доста е необичайно да го видите с екип друг от този на " Барселона”, показа Стоичков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР