Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи официално своята биографична

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи официално своята биографична
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Зачеркнах "Аз" в книгата

Легендата на българския футбол Христо Стоичков показа публично своята биографична книга. Камата изрично съобщи, че всичко, написано в нея, е истина и не е икономисал нищо на читателите.

" Исках веднъж да се спрат спекулациите какъв е Христо Стоичков на и отвън терена. Всичко е едно към едно, не съм икономисал никому нищо. Това, което съм споделил не се връща обратно! Има някои неща, за които съм направил неточности. Трябваше да обясня какво се е случило. Стиснал съм зъби и по някакъв метод съм се извинил. В тая книга думичката " аз " я зачертах. Когато започнеш да я споменаваш, пренебрегваш своите сътрудници, другари, семейство и искаш ти да си самичък. Във футбола и в живота самичък човек нищо не може да направи. Моите сътрудници са там, моите треньори, моето семейство, публиката ми. Всички са там! ", съобщи Камата.

Снимка: Ладислав Цветков

Книгата е в съавторство с журналиста Владимир Памуков, а на представянето участваха доста сътрудници и другари на Стоичков, които той е натрупал с годините. Специален посетител пък бе реферът Урисар Аспитарте, който Камата настъпи през 1990 година и получи сурово наказване.
Съдията, настъпен от Христо Стоичков: Той е превъзходен човек отвън терена Урисар Аспитарте е специфичен посетител на представянето на книгата "Христо Стоичков. Историята "
От футболните следи пък участваха Наско Сираков, Гриша Ганчев, Тодор Батков, Георги Иванов - Гонзо, Христо Бонев, Петър Зехтински, Пламен Марков, Димитър Пенев и доста други.

" Искам да благодаря на всички. За мен няма значение кой е от ЦСКА, " Левски ", " Славия ", " Черноморец ", Габрово, Хасково. Аз не не помня, че когато пристигнах в националния тим един от първите, които ми подадоха ръка бе Наско Сираков. Всички са част от играта. Не съм икономисал нищо за никого. Това е книга и за младото потомство, което идва. За да видят, че всичко което аз съм извървял като път е реализирано с доста труд и ограничения. Златната топка не е моя, тя е на цяла България - на моите другари, семейство ", добави Камата.
Стоичков пред bTV: Няма късмет за помиряване с Любо Пенев. Един път ставаш на 50 години Легендата гостува в предаването "120 минути "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР