Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрази мнението си по

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрази мнението си по
Коментари Харесай

Стоичков за Банско: Да се направи втори, трети, четвърти или пети лифт

Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрази мнението си по наболелия въпрос за втори въжен превоз в Банско.

" От 2003 година съм в Банско. Почти целия този цикъл, откогато е почнало построяването на този курорт, знам защо става въпрос. Щастлив съм, тъй като един дребен град като Банско притегли толкоз доста звезди в спорта.

Неслучайно Марк Жирардели е индивидът, който най-вече работи и оказва помощ на Банско да се развива като зимен курорт. Мисля, че в годините показахме на целия свят, че можем да организираме кръгове от международни шампионати. Аз се гордея, че в Банско са реализирани доста неща, само че постоянно може да се усъвършенства.

Аз съм за това да се направи втори, трети, четвърти или пети въжен превоз. Ясно е, че ще има разминаване с еколози и така нататък Екологията е значима, само че когато се прави с копнеж, за хората, с цел да ни видят хората какво можем, аз се подписвам. Имам правото да го кажа, тъй като от 2003 година съм банскалия. Неслучайно хората ме направиха почетен град на Банско, с което се гордея.

Когато в чужбина хората ме питат какво имаме в България, аз им демонстрирам нашето море, нашите планини, Банско. България има своите естествени благосъстояния, само че дано хората схванат, че с кавги няма да стане. България има потребност от лифтове, по тази причина дано хората седнат и се схванат. Мисля, че е време " Зелените " да схванат, че единствено с кавги няма да стане. България би трябвало да бъде номер едно ", съобщи Камата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР