Легендата на българската и световна художествена гимнастика Нешка Робева нарече

...
Легендата на българската и световна художествена гимнастика Нешка Робева нарече
Коментари Харесай

Нешка Робева: Стилияна е герой - толкова силна и психически устойчива, най-артистичната

Легендата на българската и международна художествена гимнастика Нешка Робева назова Стилияна Николова “геройче ” след извоювания от нея бронзов орден в многобоя при дамите на Световното състезание в София.

“Много с напрежение съревнование. В един миг мислех, че Стилияна съществено се бори за първото място. Тя повтори моя резултат от Световното през 1969 във Варна - 3 сребърни медала и 1 бронз. Тя е едно геройче. Тя е като детенце. Но в това време е толкоз мощна, с толкоз устойчива душeвност. Играе една доста комплицирана гимнастика, артистична е. Имаше дребни грешчици, само че за мен това съревнование се отличаваше с доста неточности - и в самостоятелното, и при ансамблите.

Аз съм сюрпризирана от среброто на представителката на Германия. Дария Варфоломеев игра чисто, добре, само че някак си няма личен лик и не ми беше забавна.

Стили беше най-артистична, само че мисля, че на нейните рамене се стовари много огромна отговорност. Тя направи някои дребни грешчици, другояче се бореше равностойно ”, разяснява в студиото на Българска национална телевизия Нешка Робева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР