Легендата Доли Партън смята, че извратеното чувство за хумор е

...
Легендата Доли Партън смята, че извратеното чувство за хумор е
Коментари Харесай

Доли Партън: Извратеното чувство за хумор е ключът към дългия брак

Легендата Доли Партън счита, че " извратеното възприятие за комизъм " е помогнало за запазването на 56-годишния ѝ брак.

Изпълнителката на шлагера " 9 to 5 " е омъжена за брачна половинка си Карл Дийн повече от пет десетилетия и разкри, че умеенето да се смеят е ключът към дълготрайната им обич.

What a wonderful initiative., you truly are a treasure.
— George Takei (@GeorgeTakei)
Тя сподели пред ET Канада: " И двамата имаме извратено възприятие за комизъм. И мисля, че хуморът, почтено казано, е едно от най-хубавите неща, когато си женен толкоз дълго. "

Въпреки че в една връзка постоянно има възходи и падения, Доли упорства, че двамата в никакъв случай не са имали ужасни кавги, при които да би трябвало да " вземат обратно " казаното.

Тя добави: " Никога не сме имали съществени разногласия с казани неприятни неща, които да би трябвало да си вземем назад. Той не е в бизнеса, тъй че имаме разнообразни ползи, само че все пак имаме неща, които обичаме да вършим дружно " , споделя още Доли.

76-годишната звезда изненада Карл Дийн на 79-ия му рожден ден през юли 2021 година, когато пресъздаде корицата си за " Playboy " от 1978 година и облече известния костюм с бяла вратовръзка и черно зайче без презрамки, за негова наслада.

По-рано тази година тя сподели: " Помислих си: " Е, просто ще изненадам брачна половинка си и ще му подготвя закуска в костюма на зайче ". Той се забавляваше, а явно и някои други хора! "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР