Легендата Джон Барнс настоява сезонът в английското първенство да бъде

...
Легендата Джон Барнс настоява сезонът в английското първенство да бъде
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул не иска титлата без завършен сезон

Легендата Джон Барнс упорства сезонът в британското състезание да бъде приключен, в случай че би трябвало и следващата година. Бившият футболист на Ливърпул, който беше част от шампионския състав на " алените " през 1990 година, не е склонен с предлагането тимът просто да получи купата.

Нападателят, който има 407 мача и 108 гола за Ливърпул, сподели в изявление за Скай спортс: " Тогава кой ще се качи? Кой ще изпадне? Не, не може по този начин - да получим купата, просто тъй като сме на първо време от всички. Какво ще кажат по тематиката Лийдс и Уест Бром? Какво ще кажат от Фулъм, в случай че качим тези два тима в елита? Който и да е на дъното на класирането във Висшата лига, той не изпада ли? Догодина ли ще изпада някой?

" Безопасността е най-важното нещо, тъй че аз мисля, че ще разрешат сезонът да продължи колкото е нужно. Няма потребност да бързаме, щом европейското състезание към този момент беше отсрочено за 2021 година. Окей е даже да се играе по един мач на седмица от октомври натам, което от дълго време е фантазия на мениджърите.

Spot on again from John Barnes.

Well worth your time.

pic.twitter.com/9TboMXEfiy
— The Redmen TV (@TheRedmenTV) March 4, 2020
" Сезонът може да завърши януари или февруари следващата година, по-късно правиш предсезонна подготовка и започваш да играеш мачове в верния миг, а не да наваксваш с календара години наред ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР