Легендата Димитър Бербатов направи интересно изказване, след като получи дипломата

...
Легендата Димитър Бербатов направи интересно изказване, след като получи дипломата
Коментари Харесай

Бербатов: Може и да стана шеф на БФС

Легендата Димитър Бербатов направи забавно изявление, откакто получи дипломата си по "Спортен мениджмънт " в НСА. Той съобщи, че има планова за бъдещето, само че ще мисли по-сериозно за тях, откакто завърши с футбола.

"С тази тапия мога да бъда властник. С него мога да застана отпред на БФС или да стана министър, нали по този начин? Трябва да се целим високо, само че всичко с времето си. Сега още играя, а след това ще видя какво ще вземам решение, само че се пробвам редом да върша всички неща. Догодина ще бъда на 37 години и полека-лека завършвам с футбола и дипломата ще ми помогне, в случай че реша да се занимавам с ново занятие. Най-вероятно мога и без нея, само че тогава няма всичко да е изпълнено на 100% ", съобщи Бербатов.

Той разяснява и шоу мача на Христо Стоичков в сряда. "Сега отивам да се приготвям, следва интересено събитие. Ще дойдат хора, ще се забавляваме. Дали може след Индия да се върна по терените на Първа лига? Нищо не е изключено, нищо не е изключено. Трудно се отхвърля човек! Като бях дребен си мислех, че стигна ли Манчестър Юнайтед, след това се отхвърлям, само че това са детски неща. Откажеш ли се, няма връщане ", добави той.

Относно ролята си в новия тим – индийския Керала Бластърс, Бербатов сподели: "Не се виждам като нападател, в никакъв случай не съм бил толкоз бърз, а и към този момент с годините скоростта понижа още повече. Виждам се като халф, като уредник на играта ", приключи голмайстор №1 в историята на националния ни тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР