Легендата Бриджит Бардо е една от най-бляскавите филмови звезди на

...
Легендата Бриджит Бардо е една от най-бляскавите филмови звезди на
Коментари Харесай

Ето къде се е крила Бриджит Бардо от папараци

Легендата Бриджит Бардо е една от най-бляскавите кино звезди на всички времена. Не е изненадващо за почитателите й, че тя е имала разполагаем уместно лятно леговище - Le Castelet, където да се скрие от хорските погледи. Това е вила от петнадесети век с 11 спални в село на рид покрай Кан. Актрисата се разделя със брачна половинка си - филмовият режисьор Роже Вадим през 1957 година. Тогава тя взема решение да си откри уместно място, където да се скрие от папараците.

Разкошното имение Le Castelet има два басейна, кино зала, сауна, игрище за боулинг и даже маслинова горичка и луксозна панорама към лазурното море.

Миналата година обаче притежателят на Le Castelet, шведският икономист Би Пуранен, реши да го продаде за 6,48 милиона $, откакто го е управлявал като бутиков хотел – седмичните цени през високия сезон стартират от 15 000 $. Горният етаж, където Бардо се припичаше на слънце, в този момент разполага със спокоен японски басейн. Елегантни каменни стъпала водят до неотдавна прибавен инфинити басейн с дължина 75 фута и подводни високоговорители, написа bTV.

" Бриджит Бардо пристигна да отседне в Le Castelet напролет на 1958 година за удоволствието на доста млади момчета в селото “, изяснява Пуранен в брошурата на хотела.

" Един комшия ни сподели, че са се катерили по дървета и стени по продължение на алеята, с цел да зърнат филмовата звезда до басейна “, добави още той.

Може би това е още една причина актрисата по-късно да се реалокира на по-спокойно място в Сен Тропе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР