Легендарният волейболен треньор Хулио Веласко отказа да води мъжкия национален

...
Легендарният волейболен треньор Хулио Веласко отказа да води мъжкия национален
Коментари Харесай

Хулио Веласко отказа да води Иран

Легендарният волейболен треньор Хулио Веласко отхвърли да води мъжкия народен тим на Иран на отсрочената за следващата година Олимпиада в Токио.
 Хулио Веласко: Волейболът не е най-опасният спорт
" Президентът на иранската федерация, с който съм другар, ми предложи това, тази оферта. През последните няколко дни се чухме няколко пъти, само че аз отхвърлих поканата. Благодарих му, само че аз към този момент имам ангажимент като общоприет шеф на младежките национални тимове на Италианската федерация ", сподели 67-годишният аржентинец.
 Великият Хулио Веласко сподели: Стоп!
Веласко, който бе треньор на " поколението на Феномените " на Италия през 90-те години на XX век, бе отпред на " персите " в интервала 2011-2014 година.
 Лоренцо Бернарди поема Иран?
В момента Иран търси своя нов селекционер, откакто се раздели с Игор Колакович. Договорът на новия старши треньор ще бъде единствено за 6 месеца, а задачата е положително показване на Игрите в Токио. Фаворити за поста все още не престават да бъдат италианците Лоренцо Бернарди, Анджело Лоренцети и Фердинандо Де Джорджи.  Игор Колакович поема отбора на Николай Пенчев в Полша
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР