Легендарният щангист от Кнежа Гълъбин Боевски има забрана да вижда

...
Легендарният щангист от Кнежа Гълъбин Боевски има забрана да вижда
Коментари Харесай

Крият първородния внук на Гълъбин Боевски от него и сина му

Легендарният щангист от Кнежа Гълъбин Боевски има възбрана да вижда първородното си внуче, кръстено на него, разбра HotArena.

Майката на 5-годишния Гълъбин Капка Алексиева стопирала всевъзможни контакти на детето както с татко му Пол Боевски, по този начин и с дядо му.

Капка била гневна, че някогашният й брачен партньор се оженил наново и тихомълком за хубавицата Вилияна Янкова, към този момент Боевска. Сватба беше в края на октомври, а неотдавна се носели упорити клюки, че Вилияна е бременна. Новината, че синът й Гълъбин може скоро да си има братче или сестриче, тотално озлобила Капка и тя отрязала контактите на семейството с първородния правоприемник, писа „ Галерия “.

Нещо повече. Близки на Капка настояват, че синът на Гълъбин Боевски – Пол, не плащал прехрана за детето си към този момент повече от половин година. Бившата му брачна половинка решила, че таткото към този момент не се интересува от него и спряла да си подвига телефона. Не е ясно каква е била реакцията на Пол и дали ще упорства да види Гълъбин – младши още веднъж. Според осведомени той бил толкоз влюбен в новата си брачна половинка Вилияна, че го интересувала само тя.

Гълъбин пък неотдавна бе дарен с второ внуче от щерка си Сара и сега вниманието му било концентрирано върху бебето. Това още повече наливало масло в огъня и Капка била твърдо решена да крие детето си от баща му, като даже заплашвала с медийна война.

Бившата брачна половинка на Пол Боевски щяла още веднъж да извади на показ кирливите му ризи и с един обсег да съсипе фамилната идилия. Двамата се разделиха преди към 4 години поради изневери и побой – той пребиваше жена си, изостави детето си и крадеше от парите й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР