Легендарният сериал навърши 25 години, но въпреки този дълъг период

...
Легендарният сериал навърши 25 години, но въпреки този дълъг период
Коментари Харесай

25 години по-късно: Най-добрите цитати от Сексът и градът за връзките, актуални и днес

Легендарният сериал навърши 25 години, само че макар този дълъг интервал доста от думите на четирите приятелки остават настоящи и през днешния ден.

" Сексът и градът " към този момент не е просто сериал. Първият епизод, пуснат по малкия екран на 6 юни 1998 година, бе същинско изобретение за доста дами. Всеки епизод можеше да ободри, да излекува душевна рана и да даде отговор на трогателен въпрос.

Лекотата, с която четирите приятелки от Ню Йорк, които са при започване на 30-те си години, приказваха за връзки, секс и феминизъм, резонираха толкоз доста с всички, че доста девойки даже предложиха да гледат няколко епизода с гаджетата си, тъй че най-сетне да схванат какво в действителност желаят дамите.

Въпреки обстоятелството, че през 2023 година " Сексът и градът " навършва 25 години, той към момента не губи своята новост. Много причини и изречения на Кари, Саманта, Шарлот и Миранда за любовта резонират със актуалните дами. Е, по какъв начин другояче? Все отново връзките сред мъжа и дамата са безконечна тематика...

Ето за какво взехме решение да си напомним 20-те най-ярки изявления на всяка героиня по този сложен въпрос. Някои от тях ще ви накарат да повярвате в най-хубавото, а други да плачете и да се замислите.

Вижте ги в галерията ни:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР