Легендарният рънингбек на Бъфало Билс и бивша филмова звезда О

...
Легендарният рънингбек на Бъфало Билс и бивша филмова звезда О
Коментари Харесай

О Джей Симпсън излиза от затвора

Легендарният рънингбек на Бъфало Билс и някогашна кино звезда О Джей Симпсън може да излезе от щатския затвор в Невада още тази неделя, оповестиха медиите в Съединени американски щати. Първоначално се очакваше Симпсън да бъде освободен по-късно през октомври.

70-годишният Симпсън е зад решетките от 2008 година, когато бе приет за виновеn за въоръжен гражеж, като бе наказан на 33 години затвор. Съдът обаче одобри молбата на Симпсън за предварително освобождение, откакто някогашният футболист се разкая, заявявайки, че е преосмислил полезностите в живота си и желае да прекарва повече време със фамилията си и четирите си деца.

OJ Simpson is about to get released from prison https://t.co/UujhlT1mj3
— Metro (@MetroUK) September 29, 2017
През 90-те години Симпсън закупи международна популярност, откакто бе упрекнат в убийството на някогашната си жена Никол Браун и приятелят Рон Голдман. Делото, което беше несъмнено като " Делото на века ", обаче приключи с оправдателна присъда, откакто юристите на Симпсън съумяха да го изкарат почтен, макар събраните доказателства против него.

В кариерата си като футболист Симпсън игра за отборите на Бъфало и Сан Франциско 49ърс, като през 1973 година бе определен за " Най-полезен състезател " в Националната футболна лига (НФЛ). Симсън е и петкратен участник в така наречен " мач на звездите " - Пробоул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР